Share
Scroll down

Studioul
Nostru

Misiunea noastra

MISIUNEA NOASTRA ESTE ACEEA DE A OFERI PRODUSE INEDITE SAU PERSONALIZABILE DIN MATERIAL CERAMIC SAU PORTELAN IN CONTEXTUL UNEI PIETE AUTOHTONE DEFICITARE

din inima pamantului, in cuptoarele de ardere

Ne-am propus sa readucem valoarea incontestabila a ornamentului, in atentia publicului. Intr-un secol in care influenta vestica a exclus, atat din arhitectura cat si din elementele decorative, aportul personal si bunul-gust al clientului. Designerii Lutamentum urmaresc sa inspire o veritabila iesire din trend-urile de uniformizare impuse de productia in masa. Ne dorim sa implicam activ clientii Lutamentum in alegerile menite sa le infrumuseteze si personalizeze mediile in care coabiteaza.

Placile noastre ceramice sunt atent lucrate manual, presate, taiate si glazurate individual. Mici variatiuni de dimensiune, greutate si culoare pot fi intalnite adesea. Aceste aspecte, nu pot fi considerate defecte si rezulta din caracterul manual al procesului. Astfel, ele devin tocmai elementul care le diferentiaza de produsele de serie, conferindu-le unicitatea.

01.
© lutamentum 2019 / All rights reserved.
Back to top