Share

Intrebari frecvente

VETI GASI IN RANDURILE DE MAI JOS, SPERAM, RASPUNSURI LA TOATE INTREBARILE VOASTRE

ce trebuie sa stii despre produsele noastre

Ce face produsele Lutamentum unicate?
Toate placile noastre ceramice sunt lucrate integral manual respectand fidel tehnicile onorate de timp. Colturile ascutite si muchiile perfect drepte nu sunt o caracteristica a placilor de faianta de calitate realizate manual, asadar mici variatiuni de culoare, greutate sau dimensiuni pot fi intalnite adesea.

Placile noastre de faianta nu sunt o imitatie a bine-cunoscutelor modele din lumea veche, unele produse respecta ideea si pe alocuri forma, insa adaugam de fiecare data ceva nou modelelor conscrate.

In cat timp pot avea produsul dorit?
In cazul colectiilor Ready Made, timpul de livraredepinde doar de cantitatea comandata, nu mai mult de 8 saptamani.
In cazul produselor realizate integral la comanda poate dura pana la 10-12 saptamani. Trebuie, desigur, luat in calcul timpul sublimentar alocat alegerii culosii si al design-ului.

Unde pot fi folosite placile Lutamentum?
Placile noastre pot fi folosite in aproximativ orice mediu, atat la interior cat si la exterior. Mentionam aici locuri precum: bai, bucatarii, living-uri, seminee, banci de terase, bucatarii in aer liber, platuri pentru mese ori mobilier etc.

Unde nu pot fi folosite?
Produsele din colectia Alchimia nu pot fi folosite in piscine sau zone cu risc mare de inghet.
Nu recomandam, in general, utilizarea placilor Lutamentum in cazul podelelor.

Se pot achizitiona mostrare?
Desigur, alegeti modelul si trimiteti-ne un email, vom reveni cat de curand cu pretul si termenul de livrare alea acestora.

Livrarea produselor
In cazul comenzilor ce depasesc suma de 2000 euro, livrarea se va face personal pe teritoriul romaniei. In cazul comenzilor din afara tarii, livrarea se fa face printr-un curierat specializat.

Cum pot fi comandate produsele Lutamentum?
Precum stiti deja, exista doua tipuri de servicii. Avem colectiile Ready Made, colectii stabile cu modele standard, si posibilitatea personalizarii integrala. In cazul produselor Ready Made, acestea pot fi comandate direct din magazinul nostru on-line, in cazul produselor personalizabile pentru a plasa o comanda sau intrebari legate de modele si variante de  personalizare, va puteti adressa echipei noastre pe oricare din canalele de comunicare mentionate la sectiunea Contact.

Culoarea
Poate fi personalizata. Ne puteti trimite indicii ale culorii dorite, mai apoi revenim la dumneavoastra cu 2-3 variante apropiate acesteia. Trebuie tinut insa cont de variatiunile obisnuite date de procesul manual. Aceste mici imperfectiuni, considerate superbe in cazul placilor de faianta lucrate individual, nu pot fi imitate de tehnicile moderne, glazurile si practicile de productie in masa, este unul din motivele pentru care optati pentru acest gen de produs 🙂

Conditiile de plata
Ready Made – plata se va face integral la comandarea produsului
Comenzile personaliate – se va percepe un avans de 50 % din pretul stabilit

Care sunt metodele de plata acceptate?
Card, direct pe website-ul nostru, si transfer bancar. Datele noastre bancare vor fi incluse la emiterea facturii.

Pot fi returnate produsele Lutamentum?
Pot fi returnate numai produsele din gama Ready Made, nu mai tarziu de 7 zile de la primirea coletului si cu o notificare in prealabil din partea clientului. Din suma totala se vor deduce costurile de transport. In cazul in care placile vor ajunge inapoi la noi deteriorate, costul acestora va fi suportat de catre client, consideram deosebit de importanta responsabilizarea clientilor nostrii atunci cand pregatesc returnarea produselor.

01.
© lutamentum 2019 / All rights reserved.
Back to top