Share
Scroll down

Serviciile
Noastre

Asteptam cu interes propunerile tale

COLECȚII - READY MADE

Atelierul nostru lucreaza neincetat la modele si culori noi, asadar puteti alege din colectiile noastre deja existente.

Mici variatiuni de dimensiune, greutate si culoare pot fi intalnite adesea. Colectiile Ready Made sunt produse realizate prin aceleasi procedee precum modelele personalizabile, diferenta o face echipa care le concepe. Pentru a ajunge la produsele noastre finite, astazi, am desenat, am turnat matrite, am conceput scheme de arderi diferite si experimentam neincetat cu glazurile. Variem tehnicile de ardere folosite pentru rezultate cat mai spectaculoase si cautam sa intelegem nevoile pietei autohtone.

Pret500 - 1.200 €
01.

FAIANȚĂ PERSONALIZATĂ

Oferim o varietate larga de forme, dimensiuni si texturi dar si peste 100 de culori care sa ajute la integrarea personalitatii tale in proiectul tau de design interior.

Scopul nostru este sa ne asiguram ca proiectul tau va primi produsul de care are nevoie, asadar echipa nostra este deschisa sa conceapa impreuna cu dumneavoastra modele care sa includa elemente personale precum logo sau blazon pana la forme, culori si texturi noi. Existam intocmai pentru ca credem in individualitate si autenticitate in tot ceea ce facem. Este nevoie de saptamanı pentru a obtine un produs finit ceramic, respectam cu strictete tehnici onorate de timp si vrem sa te poti bucura si astazi de parte din elementele fascinante ale vremurilor apuse.

Price450 - 1.000 €
02.

FII PARTE DIN PROCES

IN CAZUL IN CARE ITI DORESTI SA PARTICI DIRECT LA PROCESUL DE CREATIE, SUNTEM DESCHISI SA TE PRIMIM IN ECHIPA NOASTRA PE PARCURSUL PROIECTULUI TAU

Pentru cei mai multi dintre noi, realizarea placilor ceramice, este un proces cu totul nou. Cu toate acestea, toti cei care au luat in trecut legatura cu masa ceramica s-au aratat fascinati atat de efectele terapeutice cat si de satisfactia pe care o avem in momentul realizarii unui produs cu propriile noastre maini. Desigur, nu se va putea participa la toata procedura data fiind complexitatea si timpii lungi de asteptare, insa puteti fi parte din cei mai importanti pasi din proiect. Eforturile clientilor nostrii vor fi recumpensate atat cu multa satisfactie cat si cu o reducere la pretul initial.

Timp1-3 zile
04.

CONSULTANTA DESIGN INTERIOR

Aveti ocazia sa fiti consultati de o echipa dinamica si energica de arhitecti si designeri de interior.

In cazul in care proiectul tau nu beneficiaza de sustinerea unui specialist in design si oscilezi in alegerea modelului sau a suprafetei potrivite, suntem aici sa te ajutam. Facem o scurta analiza a preferintelor si viziunii clinetului asupra spatiului mai apoi evaluam si venim cu propunerile colaboratorilor nostrii. Ne poti trimite un email in care sa ne povestesti pe scurt putin despre tine si feeling-ul pe care ti-ai dori sa-l transmita spatiul la final, insotit de fotografii si cote.

03.

ESTI GATA SA-TI COMANZI PRODUSUL?

Contacteaza-ne
© lutamentum 2019 / All rights reserved.
Back to top